O nás Kontakty
 
     
     
   
     
 
 

 

DENNÍ MENU

 

 

Pondělí 13.11. ( Tibor)

 

Masový vývar se zeleninou a kapáním

130g Vepřový řízek v bramboráku se zelným salátem

130g Masová směs se zeleninou sypaná sýrem, hranolky

150g Grilovaná klobása s čočkou na kyselo, okurka

 

 

Úterý 14.11. ( Sáva )

 

Gulášová

130g Kuřecí steak na mexických fazolích, americké brambory

130g Svíčková na smetaně, citrón, brusinky, houskový knedlík

150g Vepřová kotleta v hříbkové omáčce, šťouchané brambory


Středa 15.11. ( Leopold )

 

Masový vývar s fridátovými nudlemi

130g Holandský řízek, bramborová kaše, okurka

130g Kuřecí kapsa plněná špenátem a anglickou slaninou, bramborové dukáty

250g Plněné ovocné knedlíky sypané skořicovým cukrem, zalité máslem


Čtvrtek 16.11. ( Otmar)

 

Krkonošské kyselo

1ks Maminčino kuře (kuřecí stehno, jatýrka se žampiony, těstoviny)

150g Grilovaná krkovička s klobásou, opečené brambory, beraní rohy

250g Halušky s uzeným masem, zelím a smaženou cibulkou

 

Pátek 17.11. ( Mahulena )

 

Státní svátek

 

 

 

 

Ceny: polévka 25,- hlavní jídlo 85,- polévka + hlavní jídlo 95,-

 

 
     
  Kontakty  
     
     
 

Restaurace Budvarka

Jana Zajíce 982, 530 12 Pardubice


Rezervace míst na tel. 736 279 239

e-mail: iv.svehla@seznam.cz
www.budvarka.ic.cz



Vytvořte si svou vlastní vizitku">

 
     
 
 
     
 

Administrace